Saltar a continguts

Associació Els Marxosos del Vallès

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Projectes

Cercador

MAIG 2021
REFUGIATS

S'està preparant per la data prevista del 9 de maig l?obra REFUGIATS que constarà del següent repartiment.

AUTORA...............................MARCENIA BAQUÉS
DIRECTORA.........................MARCENIA BAQUÉS
AJUDANT DE DIRECCIÓ...... ARTURO MARICHALAR
DONA...................................MARCENIA BAQUÉS
HOME..................................JOSEP CARNÉ
MARE....................................MONTSE GASCH

 

SETEMBRE 2019
SHOW DE FESTA MAJOR
Viu la música amb nosaltres

Us esperem a tots.
Volem que gaudiu amb nosaltres del nostre show.
L'hem treballat molt perquè us agradi

 

CARTELL DE L'OBRA
NOVEMBRE 2019
L'ART DE LA COMEDIA
MOSTRA DE TEATRE DE VALLDOREIX

L?ART DE LA COMÈDIA de Eduardo de Filippo
Versió i direcció: Marcenia Baqués
Quan la vida és teatre i el teatre es converteix en vida, l?única sortida possible és contemplar els esdeveniments amb la mirada irònica i suspicaç de Camps, el director de teatre que ens proposa aquest reconegut autor italià del segle passat. El grup de teatre El Cercle Valldoreix, sempre a la recerca de noves propostes i com a homenatge a les arts escèniques, pretén amb aquesta obra apropar al nostre públic una comèdia on el debat sobre la funció del teatre encara és molt vigent i necessari en la societat.

EL CERCLE. Grup Teatre dels Marxosos

 

DESEMBRE 2018
L'AVI
L'AVI JAUME

Obra de fort contingut humà, en la que l’autora despulla els defectes d’una societat faltada de valors, en la que la presència a casa del pare, un vell paralític, provoca seriosos problemes de consciència

 

Quan ets fas vell i per atzars de la vida et converteixes en un disminuït físic, afloren problemes de tot tipus. I l’historia de cadascú floreix especialment si has viscut durant la guerra civil espanyola

ABRIL 2017
SHOW DE PRIMAVERA 2017
SOMRIURE ÉS FÀCIL

PREPARANT EL PROPER SHOW.
DIES 29 i 30 D'ABRIL A LES 17,30h.
NAU DE CULTURA DE VALLDOREIX
ENTRADA GRATUITA

 Com ja és habitual per aquestes dates, ja estem preparant el proper show, que sent el de "PRIMAVERA" l'hem subtitulat SOMRIURE ÉS FÀCIL.

I és que fer somriure, fer gaudir d'una bona música i fer gaudir d'un espectacle de primera és la nostra fita.

Esperem aconseguir-ho, però comptem amb vosaltres.              US ESPEREM!!!

Imatge de complement
Festa Major de Valldoreix
Un show per animar la festa!!
EL SHOW DE FESTA MAJOR 2015

Malgrat que encara no tenim data, pensem que degut a les eleccions i en espera del proper consistori, Els Marxosos pensem presentar un animat show que prenent per base la Festa Major de la Trinca, tindrà un contingut molt especial.
Ampliarem més cosa quan tinguem la data.

 

Acte de Cloenda de la Setmana de la Gent Gran
4 d'octubre de 2013
Diada de la Gent Gran
1 d'octubre de 2013
Show de la Festa Major 2013

En aquest Show de la Festa Major us volem presentar alguns dels nostres números que creiem que us han agradat més. Segur que tornareu a gaudir amb nosaltres.

Octubre 2012
Diada de la Gent Gran 2012
Any Europeu de l'envelliment actiu

Amb motiu de la celabració de la Setmana Internacional de la Gent Gran, que aquest any coincideix amb l'Any Europeu de l'envelliment actiu, els Marxosos jugarem un paper fonamental, ja des de el punt de vista organitzatiu, com del actiu, ja que el dia 4 d'octubre presentarem al Teatre de Mirasol, una obra de teatre, dins del gènere dramàtic, que porta per nom LA TROBADA. Aquesta obra de l'autor venezolà Gerardo Blanco i traduïda per l'equip dels Marxosos, serà interpretada sota la direcció de Marcenia Baqués per Albert Roig, Josep Carné, Imma Roca, Marcenia Baqués i Mª Victoria Urquidi.
Donada la temàtica de crítica social, aquesta obra es esperada amb molt d'interés pels diferents sectors socio culturals de Sant Cugat i Valldoreix.
Així mateix, el nostre grup participarà amb tres números al Show que el dia 5 es farà a la Plaça Octavià. Els números escollits seràn Chorus Line, Waka Waka i un trercer que es decidirà entre Money Money i Los Jubilados. L'espectacle en la seva totalitat serà presentat com ja és habitual pel Josep Carné.
Esperem una bona concurrència i que aquesta gaudeixi de les actuacions del nostre grup.

 

Octubre 2012
La Trobada
Obre de teatre. Drama

La directora de l'obra, Marcenia Baqués, en el programa fa una sinopsi molt encertada del contingut de la mateixa i pensem que per aquest motiu és d'interés la seva reproducció aquí. Ens diu... LA TROBADA de Gerardo Blanco
La familia, aquest nucli necessari i sagrat que la nostra societat defensa i dignifica, en moltes ocasions no és precisament aquest santuari exemplar en el que tots somniem. Pels fills i dependent de les seves particulars relacions o experiències, pot ser un karma que arrossegarem durant tota l'existència i que ens impedirà construir una vida plena i lliure.
La Trobada relata la particular experiència de quatre germans madurs que es reuneixen en la intimitat de l'espai familiar pwer tenir cura de la mare moribunda. Les frustacions, les gelosies, el desamor, però també els jocs de la infantesa, els permesos i els prohibits, sortiran a escena en una única nit de vetlla i tensió. La Trobada és una obra dura i arriscada en la que, lamentablement, molts projectem coses de les nostres relacions familiars.

 

 

setembre 2012
Màgic Show

El dia 9 de setembre, a la Nau de Cultura de Valldoreix, presentarem el Show que com cada any obre les portes de la Festa Major de Valldoreix. El Show d'enguany pensem constituirà una sorpresa per tots els assistens, ja que presentarem entre altres uns números musicals de gran bellesa plàstica i no exents d'una marcada dificultat. Malgrat això, estem segurs que el públic sabrà apreciar l'art que cadascun d'ells porta, però per sobre de tot la gran voluntat i les moltes hores d'assaig que cadascún d'ells ha nescessitat.
El marit de la Sara,d'una de les principals actrius, l'Alfred Marquina ha dissenyat uns cartells alegorics d'alguns números i que constituiran la base de l'escenografia. Pensem que serà una veritable sorpresa visual i el reconeixament a l'obra d'un artista que dins la humilitat que el caracteritza, posseix un gran sentit de l'art i una exquisida sensibilitat.Serà una ocasió per admirar i conèixer una petita part de la seva obra.
També contarem amb la participació d'un conegut mag local, el qual amenitzarà algunes estones perdudes pel canvi de vestuari dels artistes, no volem donar més detalls ja que el seu nom a l'igual d'una altra participació especial (encara no hi ha res segur) volem que siguin una sorpresa més per l'entusiaste públic que ens ve a veure, un públic que s'ho mereix tot i que esperem no defraudar-lo.

 

Maig 2012
Deu precs d'amor
Pesia i dansa. Contra el maltractament d'animals

Deu Precs d’Amor vol ser un projecte molt ambiciós, volem que sigui un recull de poemes interpretats, poemes de gran qualitat ja siguin en català o castellà, aquets poemes, barrejats amb música i dansa, ens han de donar un toc de veritable diferenciació als espectacles poètics habituals.
Pretenem fer quelcom diferent, en el que la qualitat interpretativa del artista brilli pel sentiment que en cadascun dels poemes cadascun dels intèrprets hi posarà.
El ballet pel grup de l’Escola Fusió, hi posarà una pinzellada de qualitat afegida, pel saber de les seves ballarines i per l’encant de la música.
Deu Precs d’Amor neix amb una finalitat bàsica, dir prou al maltractament dels animals i posar un grà de sorra envers una societat més humana.

 

Desembre 2012
Show de Nadal 2011

 

Novembre 2011
Espais en Blanc
Obre de Teatre, Violènci de gènere

 

28 de maig de 2011
Marxosos TV

Marxosos TV és un show en el que hi tenim posades moltes esperances, i és que cada vegada l'èxit anterior ens obliga a esforçar-nos i intentar superar-lo.
Aquest show ens permet tocar diferents facetes del nostre repertori, ja que al simular un estudi de TV ens permetrà jugar amb la nostàlgia dels anuncis dels anys 50, adaptar alguns programes de ràdio i fer-ne una sàtira humorística, poder connectar amb directe amb alguns corresponsals, presentar un concurs i barrejar la musica i el ball actual amb l'antic.
Estem convençuts que amb aquesta barreja donarem a l'espectacle el dinamisme habitual, així com les pinzellades còmiques que fan les delícies del nostre públic

 

Retrobant Mary Poppins

Era l'any 2007 i desprès de l'èxit de Parlem del Far-West, en el que per primera vegada vàrem presentar un show musical amb argument, seguir aquesta línea era tot un repte i basant-nos en la ficció del popular personatge i de la mà d'una entranyable parella d'avis, ens va permetre visitar diferents parts del món i conèixer el seu folklore, així com entendre que per l'amor i les ganes de viure, totes les edats son vàlides. Ara, quatre anys després, la gent ens demana la repetició i ens estem plantejant seriosament tornar a fer reviure els personatges.
Malgrat tenir el mateix format, canviarem països, gaudirem de nous balls, repetirem algun dels antics, pocs, ja que la nostra plantilla artística s'ha ampliat amb gent més jove i que en alguns dels balls li donaran el dinamisme actual que tan agrada.
Com serà natural, la nostra parella d'avis, la Mercè i en Ramon ens endinsaran en un món d'amor, de fantasia, de músiques inoblidables, de ritmes, tot això no exempt del missatge que la saviesa de la gent gran sempre ens pot donar.

 

Els Marxosos TV2

Basant-nos en el show de maig i amb l'ample ventall de possibilitats que un plató de TV ens pot donar, repetirem l'experiència i amb números totalment nous, tornarem a presentar un show televisiu, aquesta vegada amb menys anuncis rancis, possiblement amb l'adaptació del mateix programa de ràdio amb un altre contingut, amb un show nou, amb sàtires sobre alguna de les series televisives, amb els nostres corresponsals i amb la possible inclusió d'un gag de molt d'èxit a Anglaterra. Això darrer no és segur, ja que és bastant dificultós de realitzar.

 

Homematge a en Guimerà

No sabem de cert la data, quasi amb tota probabilitat serà pel Sant Jordi del 2012, que com va sent habitual rendim homenatge a un dels escriptors catalans, però aquesta diada de Sant Jordi és l'EMD qui programa els actes, i és per això que no podem donar dia. En una o una altre data, ho pensem presentar, ja que l'obra d'en Guimerà és molt rica, amb obres fortes i humanes que ens permetran arribar a l'espectador i fer-lo vibrar, com Mar i Cel i Terra Baixa.